pátek 1. listopadu 2019

Pravidla literární soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE

Organizátorem soutěže je Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace,
(KKFBZ), adresa: 14|15 BAŤŮV INSTITUT, budova 15, Vavrečkova 7040, 760 01 Zlín.

1. Soutěž probíhá v termínu od 1. listopadu 2019 do 31. ledna 2020.

2. Soutěže se mohou zúčastnit děti od 6 do 15 let (včetně). Soutěžní práce v kategorii próza může mít rozsah nejvíce 3 strany formátu A4, v kategorii poezie nejvýše 3 básně do 3 stran A4. Básně od jednoho autora se hodnotí jako celek. Soutěžní práce musí být opatřeny jménem a příjmením autora, celou adresou bydliště, třídou, názvem a adresou školy.

3. Soutěžní práce lze doručit poštou na adresu: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, Vavrečkova 7040, budova 15, 760 01 Zlín, nebo v elektronické podobě jako přílohu mailu na adresu detske@kfbz.cz do 31. ledna 2020.

4. První 3 soutěžící s největším počtem bodů získají zajímavé knihy a další drobné dárky. Jména a příjmení vítězů budou zveřejněna na slavnostním vyhlášení vítězů a na webových stránkách KKFBZ a Zlínské knihovničky. Vyhlášení vítězů a předání cen se uskuteční dne 22. 4. 2020 v Krajské knihovně Františka Bartoše ve Zlíně.

5. Doručené příspěvky se soutěžícím zpět nevrací, pokud není domluveno jinak.

6. Do krajského kola postupují práce, které se umístí v okresním kole na 1. – 3. místě v jednotlivých kategoriích. Vítězné práce krajského kola budou publikovány ve sborníku.

7. Zapojením do soutěže vyjadřuje rodič nebo zákonný zástupce dítěte souhlas se zpracováním osobních údajů v rozsahu dle bodu 2 těchto pravidel za účelem organizace okresního kola literární soutěže, vyhodnocení výsledků a zveřejnění jména a příjmení vítězů soutěže v rámci prezentace a dokumentace činnosti Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně, která je správcem údajů.
V případě postupu práce do krajského kola dále souhlasí s předáním osobních údajů knihovně, která krajské kolo organizuje. V případě vítězného umístění práce v krajském kole rodič nebo zákonný zástupce dítěte vyjadřuje souhlas se zveřejněním tohoto literárního příspěvku ve sborníku včetně uvedení jména a příjmení dítěte, třídy a školy. Osobní údaje nebudou poskytnuty dalším osobám, budou uchovány po dobu trvání soutěže a zlikvidovány měsíc po jejím vyhodnocení.

8. Účast v soutěži ani výhry není možné vymáhat právní cestou ani alternativně plnit v penězích. Knihovna si vyhrazuje právo pravidla soutěže upravit, případně bez náhrady celou soutěž zrušit.

9. Veškeré informace k soutěži jsou zveřejněny na webu knihovny kfbz.cz a oddělení pro děti Zlínská
knihovnička deti.kfbz.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat