sobota 3. září 2022

Poslední ohlédnutí za prázdninami

Prázdniny utekly jako voda v potoce, přišel čas ranního vstávání, domácích úkolů a dalších školních povinností. Než se však v tom novém školním roce rozjedeme na sto procent, pojďme se ještě na chvíli zastavit a poohlédnout za letošními prázdninami. Byly totiž báječné!

Skvělá novinka - Roboherna - měla velký úspěch. Knihovnice Anďa byla každé úterý skvěle připravená a všichni si užili naše malé robůtky, programování a 3D tisk. Příště to bude ještě lepší, uvidíte!




V knihovně se tvořilo, malovalo, kreslilo, stříhalo a lepilo. Nejlepší na tom ale bylo, že jsme tvořili podle zlínských pověstí, umrlce ze zlínského rynku, kudlovského draka i hrad, ducha hlídajícího poklad nebo rytíře Miloše. Nechyběla ani Liduška, vnučka babky kořenářky, do které se rytíř Miloš tak nešťastně zamiloval.




Zábavné odpoledne s naší knihovnou v Parku Komenského bylo to úplně nejvíc super. Děti si užily rytířskou jízdu na koni, bojovaly s drakem a hrály maxi pexeso Šiju boty do roboty. Jak jinak, jsme přece v baťovském Zlíně.


Pro všechny příznivce společenských her všeho druhu máme také skvělou zprávu. Do našeho fondu her přibyly o prázdninách úžasné novinky. Tak na nic nečekejte a pro hry do knihovny pospíchejte!

Sečteno a podtrženo, byly to supeeeer prázdniny!



Tak ahoj zase příště! Jak jinak než s naší knihovnou!


1 komentář:

  1. As we take a final look back at the holidays, memories of warmth, togetherness, and joyous celebrations fill our hearts with nostalgia. From the twinkling lights adorning festive trees to the comforting aroma of home-cooked meals shared with loved ones, the holiday season embodied a spirit of love, gratitude, and reflection. Despite the challenges and uncertainties that may have accompanied the year's end, the holidays served as a beacon of hope, reminding us of the resilience of the human spirit and the power of connection. As we bid farewell to this cherished time of year, let us carry forward the lessons learned and the memories cherished, embracing the new year with renewed optimism, compassion, and a sense of community that transcends boundaries and brings us closer together.
    Fairfax Divorce Lawyer

    OdpovědětVymazat