úterý 11. srpna 2020

Pozor - soutež!

Ještě do konce srpna můžete soutěžit o tuhle super čtenářskou tašku. 
Stačí vyfotit se s knížkou z naší knihovny, kterou jste si s sebou vzali na dovolenou a fotku nám pošlat zprávou, případně doplnit komentářem, který byste chtěli zveřejnit, na Facebook Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně.




Pravidla:
1. Soutěž probíhá od 1. 7. 2020 do  31. 8. 2020 na Facebooku Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně. (Pondělí 31. 8. 2020 je posledním možným dnem pro zveřejnění příspěvku.)
2. Knihovna si vyhrazuje právo určit datum a čas zveřejnění příspěvku.
3. Vyhodnocení soutěže proběhne 7. 9. 2020, kdy budou zveřejněni tři výherci, kteří obdrží největší počet lajků u svého příspěvku.
4. Výhrou je letní modrá taška knihovny, která bude k vyzvednutí u pultu knihovny ve vstupní hale ústřední budovy Krajské knihovny Františka Bartoše ve Zlíně (budova 15, Vavrečkova 7040, 760 01 Zlín).
5. Zapojením se do soutěže a odesláním příspěvku dáváte souhlas se zveřejněním příspěvku a vašeho uživatelského jména na síti Facebook.
6. Zveřejněny budou pouze příspěvky, které jsou v souladu se zásadami komunity Facebook, více zde: https://www.facebook.com/communitystandards/introduction.


Žádné komentáře:

Okomentovat