pondělí 29. června 2020

Zprávičky

Ahoj všichni!

První zprávička:
Známe vítěze ankety SUPER UČITEL - SUPER ČTENÁŘ!
Srdečně blahopřejeme vítězkám, kterými se staly dvě paní učitelky nominované dětmi a jedna paní učitelka, kterou vybrali knihovníci. Ocenění předával pan ředitel, a pak čekala na paní SUPER UČITELKY exkurze v knihovně. Mohly nakouknout i tam, kam čtenáři běžně nemohou - do skladu, do oddělení, kde se knihy nakupují, zapisují do počítače a obalují, no a taky samozřejmě do oddělení pro děti a navíc si mohly prohlédnout náš parádní automat na vracení knih.
Prostě super odpoledne se SUPER UČITELKAMI.
Oceněny byly:
Mgr. Barbora Jestřebská ze 17. ZŠ Zlín Křiby,
Mgr. Naďa Klímková ze ZŠ Komenského, Malenovice,
Mgr. Michaela Prčíková ze ZŠ Mostní Zlín.






Druhá zprávička:
Je ze mě celebrita. Mám totiž své vlastní pexeso. A to každý nemá. Pokud byste ho chtěli získat, můžete si o ně zasoutěžit do 7. 7. na našem facebooku Zlinteen.
Stačí, když uhodnete moje jméno! Ale to jistě všichni víte!




Třetí zprávička:
Spisovatel a pilot Antoine de Saint-Exupéry by dnes slavil 120. narozeniny. Připomenout si ho můžete právě pomocí jeho příběhů. Podívejte kolik verzí slavného příběhu Malého prince na vás čeká na dětském oddělení.



Čtvrtá zprávička:
Ve středu 1. července odtajníme výsledky literární soutěže Hledání

Vzhledem k tomu, že se původně plánovaný termín slavnostního vyhlášení vítězů 29. 4. 2020 nemohl z důvodů mimořádných opatření konat, ceny jsou tentokráte předávány výhercům individuálně. Nechtěli jsme děti připravit o moment překvapení, proto jsme jim zaslali výzvu k vyzvednutí cen přímo u nás v knihovně a teprve tady u nás, se dozví pořadí, na kterém se umístily a obdrží kromě diplomu také drobné dárky. 
Někteří výherci si už své ceny vyzvedli a my se těšíme na ostatní. 
Všem samozřejmě gratulujeme!



Žádné komentáře:

Okomentovat