úterý 27. srpna 2024

Vesele do školy, vesele do knihovny

Milé maminky a milí tatínkové, milí noví školáčci!

Již tradičně jsme pro vás připravili dárek na začátek vašeho 1. školního roku. Registraci na dvanáct měsíců zdarma!

Maminky a tatínkové, od 2. 9. do 12. 10. 2024 můžete zdarma přihlásit do knihovny své prvňáčky v oddělení pro děti ústřední knihovny i ve všech dalších pobočkách naší knihovny.





čtvrtek 22. srpna 2024

Pojďme se ohlédnout za druhou polovinou prázdnin

V srpnu jsme opět nezaháleli. Vydali jsme se na plavbu do pravěku, tvořili jsme lodě, loďky, lodičky a tvory z říše dinosaurů. Pravěkými bytostmi se to v knihovně jen hemžilo. 

A to nejlepší jsme si nechali na závěr - OBRovské dOBRodružství v Parku Komenského. I když nám na úvod akce trochu zapršelo, nezalekli jsme se a odpoledne si náramně užili. OBRovské stopy, hlavy i ruce všechny bavily a děti zápolily, kdo bude nejšikovnější. A nechybělo ani čtení z báječné stylové knihy OBR DOBR. Doporučujeme!










pondělí 12. srpna 2024

Výtvarné léto v knihovně jde do finále

Ahoooj kluci a holky!

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a my jdeme do finále!

Už tuto středu se na naší poslední výtvarné dílně vydáme na cestu do pravěku. Přijďte si vyrobit svého kamaráda dinosaura a také si můžete půjčit něco báječně dinosauřího na čtení. V knihovně máme na téma dinosauři spoustu knih.




14. 8. 2024

Cesta do pravěku – dinosauři (výtvarná dílna)

14-17hod
Klubovna oddělení pro děti
Vstupné 30,-




21. 8. 2024 od 14.00
 se můžete těšit také na tradiční akci v Parku Komenského



čtvrtek 1. srpna 2024

Léto v knihovně

Vzhůru za dobrodružstvím aneb Výtvarné léto v knihovně 

Prázdniny jsou v plném proudu a ani my v knihovně nezahálíme. Celý červenec jsme tvořili, cestovní deníky, indiánské čelenky, pirátské čepice s pirátskými papoušky nebo 3D podvodní svět.
A zdaleka ještě nejsme u konce. Už příští středu vyplujeme na moře v lodích a loďkách, které vytvoříme a další týden se vydáme na cestu do pravěku za dinosaury. 
Těšíme se na vás, přijďte s námi výtvarničit!