pondělí 29. srpna 2016

Nabídka besed pro školy

Ahoj kluci a holky, vážené paní učitelky a páni učitelé!

Prázdniny se nezadržitelně blíží ke konci a ve škole už se na další školní rok připravují vaše paní učitelky a páni učitelé.
O prázdninách jsme si v knihovně užili prázdninové putování a tvoření a už teď se na vás těšíme až přijdete s celou školní třídou na některý z našich programů, který jako každý rok připravujeme pro školy!
 
Nabídka pořadů pro mateřské školy, základní školy, víceletá gymnázia a další školská zařízení je ZDE.

Milé paní učitelky, milí páni učitelé, každoročně pro vás připravujeme sérii besed zaměřených na informační vzdělávaní, literaturu, historické osobnosti, společenské chování a další témata. Snažíme se zaměřit především na osobnosti literární, které mají v daném roce kulaté výročí narození nebo úmrtí. Všechny tyto naše aktivity jsou omezeny našimi možnostmi prostorovými, časovými i délkou školního roku. A tak se může stát, že všichni nenajdou to, co hledali. Pokud je to váš případ, ozvěte se nám! S dostatečným časovým odstupem, podle našich možností rádi uděláme program šitý pro vás na míru. Můžeme také, ve spolupráci s vámi, vytvořit vhodnou nabídku školní četby. Jsme to právě my, kdo dobře ví „co právě frčí“. A je škoda, že některé ne příliš známé tituly zůstávají širokou veřejností opomíjeny. Také pokud nejste učiteli – učitelkami českého jazyka a budete mít zájem o nějaký pořad nebo akci v knihovně, budeme se snažit připravit pro vás zajímavý program – zábavný, naučný, doplňující výuku apod. Pokud budete mít zájem o trvalejší spolupráci, může se jednat i o sérii pořadů, seriál, akce na pokračování.
 
 
Kocour Miloš knihovní, knihovnice a knihovník z oddělení pro děti

Žádné komentáře:

Okomentovat